8 травня 2023 року Нацполіція України оприлюднила інформацію про замовлення 5 легкових авто на загальну суму 12 мільйонів гривень. Відповідні дані розміщені в системі державних закупівель «Прозорро».

Volkswagen Arteon facelift launched in Malaysia – R-Line 2.0 TSI 4Motion,  280 PS, 350 Nm; CKD, RM248,693 - paultan.org

Згідно з вимогами, до 5 травня 2023 року повинні були бути поставлені п’ять легкових автомобілів спеціального призначення СКС-VWAR-ПС. Автомобілі мали базуватись на повнопривідних моделях Volkswagen Arteon R-Line 2.0 TSI 4Motion за ціною від 2,20 до 2,49 млн грн. Закупівля була здійснена без використання електронної системи, тому постачальник не вказаний у звіті, оскільки це була оборонна закупівля.

Volkswagen Arteon R-Line 2.0 TSI 4Motion є повнопривідним автомобілем бізнес-класу, оснащеним бензиновим 2-літровим двигуном потужністю 280 кінських сил і автоматичною коробкою передач. Цей автомобіль має різні системи безпеки, передні та задні парктроніки, адаптивний круїз-контроль, цифрову панель приладів, навігаційну систему з кольоровим сенсорним дисплеєм, обігрівний шкіряний кермо з сенсорним керуванням та кнопками перемикання передач, сидіння зі шкіри та мікрофібри, систему кругового огляду з камерою заднього виду, трьохзонний клімат-контроль та багато іншого.

Ціни на Volkswagen Arteon R-Line 2.0 TSI 4Motion в офіційних салонах розпочинаються від 2,03 млн грн.