Ще нещодавно, в районі 2015 року, можна було назвати найпопулярнішим універсалом – Passat B3. Він і досі має попит на вторинному ринку. Це дійсно міцний та стабільний автомобіль, але через багато років можна назвати інші гідні та рідкісні марки, пише Avtosota.

Toyota Probox (Succeed)

Модель, яка подобається всім економічністю та невибагливістю. Двигуни тут можуть бути різними, прості та малолітражки. Наявність АКПП на 4-5 ступенів на механічній основі створює найкращі умови для експлуатації, не потрібний постійний ремонт.

Автівка гарна як для робочих завдань, так і для комфортних поїздок на відпочинок. Якість повністю виправдовує всі вкладення.

Nissan Expert

Як не дивно, ця японська модель в українських реаліях не дуже популярна, рідко буває у продажу. Але дійсно вартує уваги і чудово підходить для робочих поїздок. І ця машина ще комфортніша, легко і спритно їздить за рахунок об’ємного літражу на 1,8-2,2 л.

При ресурсі понад 300 тис. км (але насправді машина пробіжить і 500 тис.) вимагає мінімальних ремонтних вкладень.

Nissan AD III

Цей автомобіль – побратим попередньої розробки, також схожий і на Пробокс. Надійний друг і колега на колесах не підводить і забезпечує комфорт – але на мінімумі. Проста конструкція, яка служить довго.

Витрата – близько 8 літрів на сотню. Ремонт буде великою рідкістю, тут і двигун, і КПП не підведуть досить довго. Зовнішній фронт досить скромний, але цінують цю модель за міцність та стабільність.