Skoda продовжує зберігати свої позиції на ринку, представляючи автомобілі різних форм та розмірів. Фотограф-шпигун видання Motor1 зробив знімки двох прототипів Skoda Superb, які знаходяться на етапі випробувань — універсалу і пікапа.

Ліфтбек і універсал Skoda Superb вперше були помічені під час тестування, пише «АвтоГІД».

За фотографіями здається, що доступна лише седан версія, але насправді великий ліфтбек має автоматичний підйомник. Фото показує великий об’єм багажного відділення та зручний доступ до нього. Двигуном буде чотирициліндровий бензиновий або дизельний з об’ємом 2,0 літра. Також планується випуск гібридної версії, але наразі немає згадок про електромобіль. Існує можливість, що новий Superb може перейти з механічної коробки передач на автоматичну.

Зміни в передній частині включають нову восьмикутну решітку радіатора більшого розміру, вище розташоване підборіддя і великі вертикальні кутові вентиляційні отвори. Задні фари також стали тоншими. На універсалі задні фари трохи більші, щоб відповідати пропорціям. Цей автомобіль був помічений під час тестування з використанням буксирування. Здалеку видно панель приладів у прототипі універсала. Цей редизайн передбачає введення багатьох функцій і технологій, що допомагатимуть водієві.