Франція має багату історію виробництва культових і стильних автомобільних брендів, але не всі французькі автомобілі досягли однакового рівня досконалості. Насправді, є кілька моделей, відомих своїми недоліками, які навіть самі французи не радять купувати, пише Avtosota.

Renault Avantime

Renault Avantime, представлений у 2001 році, спочатку зачарував покупців своїм унікальним футуристичним дизайном. Однак привабливість швидко зникла, коли власники виявили притаманні йому недоліки. Avantime страждав від низької якості збірки, з численними повідомленнями про проблеми з електрикою, підвіскою та трансмісією.

Одним з головних недоліків Avantime була його надмірна вага, що призводила до млявої і громіздкої роботи, особливо в базовій моделі, оснащеній слабким 2,0-літровим двигуном, який не встигав за інтенсивністю руху. Крім того, низька паливна ефективність Avantime ще більше збільшувала витрати на заправку для його власників.

Peugeot 1007

Peugeot 1007, орієнтований на молодих міських водіїв, вирізнявся виразним і вигадливим дизайном. Однак унікальні особливості автомобіля в кінцевому підсумку сприяли його падінню. 1007, що характеризується компактною рамою і високим дахом, страждав від надмірної ваги і незбалансованості, що негативно позначалося на його загальних характеристиках. Крім того, розсувні двері автомобіля стали постійним головним болем, часто виходили з ладу і викликали розчарування у власників.

Недостатня потужність була ще однією кричущою проблемою 1007-го. Недостатня потужність двигуна призводила до млявого і некомфортного водіння, особливо в базовій моделі зі слабким 1,4-літровим двигуном. Разом із занепокоєнням щодо споживання пального, 1007-й намагався подолати свої недоліки.

Citroën C4

Citroën C4, спочатку добре прийнятий покупцями після дебюту в 2004 році, незабаром зіткнувся з проблемами надійності, які заплямували його репутацію. Багато власників C4 стикалися з проблемами з електрикою, частими відмовами гальм, проблемами з підвіскою та двигуном.

Основною проблемою C4 була низька якість збірки, що призводило до деренчання та інших дратівливих звуків, які погіршували загальне враження від водіння. Крім того, жорстка підвіска C4 спричиняла некомфортну їзду на нерівних дорогах, що знижувало його привабливість для потенційних покупців.