В Україні почали продавати ще один кросовер MG: він схожий на «електричку», але обладнаний ДВЗ. А скільки коштує?

Одним з головних нововведень MG One вважається нова платформа Sigma, яку розробив концерн SAIC, пише «Автосвіт». По фотографіях так і не скажеш, але за габаритами новий паркетник виявився дуже близьким до Toyota RAV4. По довжині він не дотягнув до японця близько двох сантиметрів (4581 мм), і виявився приблизно на сантиметр ширшим (1871 мм). При цьому різниця в колісній базі (2670 мм) така ж незначна. Тому новий кросовер від MG має бути доволі просторим автомобілем.

Салон автомобіля виконано відповідно до сучасних трендів. Навпроти водія встановлено величезний цифровий модуль діагоналлю 30 дюймів. Він складається одразу з трьох екранів, один з яких відповідає за мультимедіа, інший виконує роль панелі приладів, а на найменший покладені функції керування центральним замком, дзеркалами та низкою інших допоміжних систем.

Інтер`єр кросовера навіть у версії з панорамним дахом має бути доволі просторим. Сидіння тут оббиті екошкірою, і в базовому виконанні мають механічні регулювання. Зауважимо, вже у стандартній комплектації тут є клімат-контроль з очищувачем повітря, запуск двигуна кнопкою, безключовий доступ та багато іншого.

Для нового MG One заявлено 1,5-літровий бензиновий турбодвигун нового сімейства Mega Tech без жодної додаткової електрифікації. Цей агрегат дуже нагадує вже відому “турбочетвірку” від MG HS – і не випадково. Переважно це той самий двигун, тільки з модернізованою паливною системою та збільшеною віддачею до 181 к.с. та 285 Нм. На нашому ринку до пари йому запропонують тільки варіатор фірми Bosch.

Що ж до комплектацій, то їх у нас буде дві: COM та LUX. На базові паркетники (ціною від 932 311 грн) буде встановлюватись парктронік, камера заднього огляду, LED-фари, круїз-контроль, безключовий доступ, клімат-контроль з системою очищення повітря та ціла низка різноманітних електронних асистентів. Топове виконання кросовера дилери оцінили у щонайменше 1 008 016 гривень. Від попередньої модифікації вона відрізнятиметься 19-дюймовими колісними дисками, системою панорамного огляду та двозонним клімат-контролем.