Команда WD Detailing, яка повертає до життя кинуті в гаражах, на вулиці та просто в полі автомобілі, опублікувала новий відеозвіт про свою роботу. Його героєм став Chevrolet Camaro RS третього покоління (1981-1992 рр.). Культовий американський спорткар простояв на полі в Цинциннаті протягом останніх 20 років.

Хто володів цим автомобілем історія замовчує. Цілком ймовірно, він вважав не доцільним повертати на дорогу спорткар з малопотужним 3,1-літровим двигуном V6 та 4-діапазонним «автоматом».

Два десятиліття на відкритому повітрі не пройшли для поні-кару безслідно. І це не тільки товстий шар бруду та сміття на кузові та в салоні. Колеса автомобіля занурилися в землю. У місцях, де лакофарбове покриття не вкрите брудом видно зелену плісняву. Щоб відмити кузов від багаторічного бруду, майстрам довелося зробити декілька проходів. Але навіть після цього довести його до ідеального стану не вдалося.

У салоні команда виявила величезне щуряче кубло, тонни бруду та сміття. У багажнику майстри знайшли стрічкову шліфувальну машинку та, що дуже дивно, кавоварку. Якийсь вандал розрізав цілий кузов спорткара, щоб дістатися паливного насоса.

Після миття Chevrolet Camaro RS виглядає досить пристойно. Після певних зусиль він цілком міг би повернутися на дорогу.