Компанія Nissan продовжує розвивати седан Versa, який доступний в окремих країнах. У США, наприклад, за цю модель просять від 18 тисяч доларів. Тобто Versa це досить бюджетна модель, пише wheel-news.

Versa – це добре побудований невеликий седан, з великою кількістю місця всередині та достатньою кількістю стандартних технологій і функцій безпеки, які легко виправдовують його ціну. Економія палива – ще один бонус. Якщо ви шукаєте недорогий і невеликий седан, продуктивність якого не є його сильною стороною, то це ваш вибір.

Крім того, у Versa досить просторий для своїх розмірів салон. При цьому немає особливих проблем зі звичайною їздою містом. Але в тих випадках, коли вам потрібно швидко від’їхати або у вас обмежений простір для розгону, Versa залишає бажати кращого. Однак та сама особливість характерна для всіх конкурентів Versa.

В авто є технологія Android Audio, моніторинг «сліпих» зон і різноманітні датчики. Автомобіль забезпечує дуже маневрену їзду. Сидіння дуже зручні. Дуже хороша звукова система.

Інтер’єр та екстер’єр мають приголомшливий вигляд. Простір у салоні величезний, а місця багато. Єдина скарга – тут повинна була бути 6-ступінчаста коробка передач. Двигун реве на 3500 об/хв при швидкості 100 км на годину. Що стосується надійності, то вона не викликає жодних питань.

Наведені відгуки показують, що всі недоліки Versa скоріше зумовлені особистими вподобаннями водіїв, а не недоробками виробника. Тобто японська модель справді виправдовує ту ціну, яку запитує Nissan.

Versa – це якісний автомобіль, який повністю відповідає запитуваній ціні. Але незважаючи на сказане, японська модель не користується високим попитом у США.