Xiaomi SU7 нещодавно потрапив у смертельну аварію в Китаї. EV потрапив у новини в регіоні через те, що він вийшов з-під контролю, внаслідок чого троє людей отримали поранення та один загинув. Але хоча в новинах стверджується, що винен автомобіль, бренд стверджує інше, пише Portaltele.

Аварія Xiaomi SU7: один загиблий, троє поранених

Вчора Xiaomi поділилася офіційною заявою, в якій визнає нещасний випадок і заявляє, що активно співпрацює з поліцією в розслідуванні. Бренд також розпочав власне розслідування Xiaomi SU7, який був причетний до цього смертельного інциденту. За даними місцевих ЗМІ, преміальний електромобіль раптово втратив керування при виїзді зі стоянки та врізався в інші транспортні засоби та пішоходів, які йшли на смугу безмоторного транспорту.

В результаті один загиблий і троє поранених. Однак Xiaomi стверджує, що Xiaomi SU7 не винен. У заяві компанії стверджується, що поліція отримала серверні дані з автомобіля, які підтвердили, що електромобіль був у нормальному стані під час аварії. Це включало роботу педалі гальма та газу в оптимальних умовах. Вони також додали, що вони тісно співпрацюють з поліцією і будуть своєчасно оприлюднювати будь-яку нову інформацію.

Потім Xiaomi відповіла китайським ЗМІ, розкритикувавши їх за необдумане висвітлення інциденту, оскільки вони використовували такі терміни, як «транспортний засіб з-під контролю» та «відмова гальм», не маючи точної інформації. Нарешті, компанія заявила, що співпрацює з власником автомобіля та жертвами, щоб щиро впоратися з наслідками цієї смертельної аварії.