Компанія Kia запускає продажі оновленого мінівена Carnival, який пережив плановий рестайлінг. Автомобіль надійшов на американський ринок, де за нього запросили від 36,5 тисячі доларів. Порівняно з дореформеною версією Kia Carnival 2025 року подорожчав майже на 3 тисячі доларів. Настільки різке збільшення ціни пояснюється появою нових технологій і гібридної установки, пише Wheel News.

Нагадаємо, що в рамках останнього рестайлінгу Carnival отримав нову, більшу радіаторну решітку. Корейська компанія переглянула компонування головної оптики, замінивши стандартні фари на тонкі світлодіодні стрічки, які також опускаються вниз. За замовчуванням мінівен комплектується бічними зсувними дверима, керованими електроприводом.

У початковій версії передбачаються:

  • сенсорний монітор на 8 дюймів;
  • 7 сидінь із тканинним оздобленням;є стереосистема з шістьма колонками;
  • трьохзонний клімат.

Також стандартно мінівен комплектується інтелектуальним круїзом, що взаємодіє з навігацією, попередженням зіткнень, контролем “мертвих” зон та іншими системами безпеки.

Під капотом корейської моделі встановлюється 3,5-літровий безнаддувний двигун, що видає до 287 к.с. Він доповнюється 8-ступінчастим “автоматом”. У наступних модифікаціях з’являється турбомотор на 1,6 літра, який поєднується з компактним акумулятором, 6-діапазонною АКПП і невеликим електродвигуном. Цей гібрид видає 242 к.с.