Кросовери залишаються лідерами продажів серед усіх сегментів авто. Вони цінуються за універсальність і здатність адаптуватися до складних дорожніх умов. А вживані автомобілі з Європи додатково приваблюють покупців ще й своєю доступною вартістю. Про це пише mauto.

З’явились перші живі фото нового дешевого кросовера Dacia Duster

Британське видання WhatCar визначило перелік найвигідніших компактних кросоверів, які можна придбати за суму до 20 000 фунтів стерлінгів (близько $25 000).

10 місце: Nissan Qashqai 

Nissan Qashqai третьої генерації вражає своїм тихим ходом, комфортом і економічністю, а також має гарне оформлення інтер’єру.

9 місце: Kia Sportage 

Четверте покоління кросовера Kia Sportage відзначається своєю доступністю, функціональністю та багатим оснащенням.

8 місце: Hyundai Tucson 

Hyundai Tucson нової генерації пропонує просторий інтер’єр та об’ємний багажник, забезпечуючи при цьому комфорт і надійність.

7 місце: Peugeot 3008 

Друге покоління Peugeot 3008 приваблює своїм дизайном та комфортом, а також має оригінальний і добре оформлений інтер’єр.

6 місце: Volkswagen Tiguan 

Volkswagen Tiguan другої генерації має гарну якість виробництва, є містким і практичним. Його 2,0-літрові двигуни з турбонаддувом забезпечують хорошу тягу, а підвіска відмінно налаштована.

5 місце: BMW X1 

Кросовер BMW X1 другого покоління відомий своїм хорошим управлінням і багатим оснащенням, а також має просторий і якісно оформлений інтер’єр. Ця модель також вважається однією з найбільш надійних у своєму класі.

4 місце: Volvo XC40 

Volvo XC40 вирізняється високоякісним оформленням інтер’єру та високим рівнем безпеки. Крім того, має комфортну підвіску і хорошу звукоізоляцію.

3 місце: SEAT Ateca 

Кросовер SEAT Ateca приверне увагу активних водіїв завдяки своєму відмінному управлінню. Він також має просторий салон та багажник.

2 місце: Skoda Karoq

Чеський кросовер Skoda Karoq приваблює своїм функціональним і просторим салоном з якісним оздобленням. Він оснащений потужними турбомоторами, має хорошу керованість і ефективну звукоізоляцію.

1 місце: Mazda CX-5

Mazda CX-5 другого покоління має якісним інтер’єр і великий багажник, а також відзначається хорошою керованістю. Цей кросовер має багате оснащення і є надзвичайно надійним.