У спільного підприємства FAW Volkswagen одразу дві великі новини. По-перше, підприємство повідомило про випуск 28 мільйонів машин за весь час своєї роботи, і за кількістю випущених пасажирських авто, рівних цьому підприємству, в Китаї немає. По-друге, FAW Volkswagen запустив серійне виробництво нового седана Magotan, побудованого на платформі актуального Passat, пише AmperCar.

Попри те, що офіційна прем’єра нового Magotan відбудеться лише 9 червня, всі характеристики та дизайн вже розкрито. Автомобіль отримав абсолютно новий дизайн, який дуже відрізняється від класичних ліній Passat. У Китаї екстер’єр нового Magotan називають молодіжним. Габарити машини – 4990х1854х1487 мм, довжина колісної бази – 2871 мм.

У салоні Magotan те, чого немає у Passat – відразу три екрани на передній панелі. Інформаційно-розважальна система побудована на SoC Qualcomm 8155. Існують системи активної допомоги рівня L2+.

Під капотом у Magotan буде два мотори: базовий – 1,5-літровий потужністю 160 к.с., топовий – 2,0-літровий потужністю 220 к.с. Обидва поєднуються з фірмовим 7-ступеневим «роботом».