Журналісти британських автомобільних ЗМІ склали рейтинг найкращих уживаних автомобілів, представлених на вторинному ринку «Туманного Альбіону». При виборі кращих представників вживаного сегмента авторинку країни бралася до уваги ціна автомобіля, а також його унікальні якості.

Перше місце зайняв Jaguar F-Type Convertible, вартість якого становить у Великобританії близько 20 тисяч фунтів стерлінгів в залежності від року випуску та стану. Автомобіль оснащений 3-літровим 6-циліндровим мотором, а також має широкий список необхідних функцій, приємну підвіску і складний дах.

Друга позиція цього ТОП-а виявилася за універсалом Skoda Superb Estate. Автомобіль можна придбати на вторинному ринку Великобританії за ціною до 20 тисяч фунтів стерлінгів. Ця модель відрізняється просторим і комфортабельним салоном, а також наявністю продуктивного 2-літрового мотора.

ТОП-3 замикає японський кросовер Toyota RAV4. Вартість нового такого автомобіля складає близько 25 тисяч фунтів стерлінгів, проте стара версія виявиться істотно дешевше – приблизно 12 тисяч. Кросовер укомплектований 2-літровим двигуном і широким набором різних функцій. Безумовними плюсами цієї моделі є наявність системи повного приводу і витривалого кузова.