На просторах інтернету з’явилися знімки салону нової версії Land Rover Defender. Позашляховик отримає оновлену архітектуру передньої панелі, нову приладову панель і проекційний дисплей, пише Автотема з посиланням на MMR.

На опублікованих зображеннях фахівці відзначають наявність електронного нефіксіруемие селектора трансмісії, а також поворотні перемикачі для клімат-контролю. На даний момент співробітники Land Rover тестують відразу кілька прототипів новинки в Північній Америці. Виробництво транспортного засобу буде доручено підприємству компанії в словацькій Нітрі. Дебют моделі запланований на 2020 рік – на честь 70-річчя британського бренду. Деякі компоненти Defender будуть уніфіковані з Land Rover Discovery. В майбутньому планується випуск пікапа і комфортного варіанту Sport з електричною силовою установкою.

Варто нагадати, що модель минулого покоління перестали виробляти близько 3 років тому. На початку минулого року автоконцерн вирішив вивести на ринок спеціальну модифікацію позашляховика Defender Works V8 70th Edition.