п

Зараз автомобільний ринок просто тріщить по швах від кількості машин із зони АТО. Люди продають свої машини за заниженими цінами в надії виручити хоч якісь гроші, щоб просто вижити разом зі своїми сім’ями в ситуації, що склалася, пише www.rtr.ua.

Цим положенням, також користуються і бойовики! Налагодили трафік так званих «віджатих» авто з окупованих місць. Особливо популярний преміум – клас який подається нижче своєї реальної ціни на 40%. А також зріс ризик купити «клона», це кримінальне авто з документами, в яких містяться дані іншого зареєстрованого транспортного засобу такої ж моделі і кольору. Як заявив начальника ДАІ України Анатолія Сіренка, це пов’язано із захопленням сепаратистами в Донбасі навесні міліцейських установ, що дозволило отримати доступ до баз даних, бланків техпаспортів і устаткування для їх друку.

Самі перекупники у яких робота полягає у продажу і купівлі машин, рекомендують з особливою увагою і зайвої прискіпливістю підійти до покупки «шикарного дешевого б/в» автомобіля. Перед початком торгу попросіть техпаспорт і порівняйте з даними на самому автомобілі, до речі «якщо бланк 5 річної машини новий подвійте пильність». Зверніть увагу на вигравіруваний рік на склі, він повинен збігатися з даними техпаспорта. Якщо поки все відмінно, відправляйтеся в ДАІ. У Вашій присутності власник повинен зняти машину з обліку і не забудьте замовити експертизу. Хоч це і не обов’язково при оформленні, але нехай роблять! Якщо машина за дорученням і вже знята з обліку, перший крок експертиза, перевірка по базі, реєстрація, загалом «машина ввечері гроші вранці, але машина вперед»!

document.write(«»);