LgT294t9kOA

Броньований автомобіль Marauder визнаний найміцнішим у світі. Він успішно пройшов усі жорстокі випробування, яким піддала його команда знаменитої програми Top Gear. Завдяки популярному шоу Річарда Хаммонда Marauder став відкриттям для мільйонів глядачів.
Найміцніший на сьогодні автомобіль був зібраний компанією Paramount (ПАР). Це відомий світовий виробник найтехнологічніших і найзахищеніших броньованих машин.

Спочатку автомобіль створювали для супроводу транспортних колон і перевезення піхотних загонів. Зараз же його може купити кожен, оскільки в Африці більшість країн живуть з криміналізованим суспільством, бронеавтомобіль використовується людьми, яких хочуть убити або підірвати на кожному кроці.

Серійне виробництво знаходиться в Йорданії, а розробка – в ПАР. Це зроблено для того, щоб понизити вартість автомобіля і технічне обслуговування. Наприклад, в Paramount Marauder використали дизельний двигун і мости виробництва компанії фірми MAN потужністю 224 “конячок” і 801 Нм.

Marauder є броньованим автомобілем, який ще й здійснює перевезення особового складу. Йому не страшні ні попадання ракет, ні вибухи мін. Немало випробувань належало витримати цьому броньовику, і з усіма він з гідністю справлявся. Він без яких-небудь труднощів давив машини і пробивав тараном цегляні стіни.

document.write(«»);