1435655943_d6aed7dcc9c14a9db4a4edcc83e33549_orig

Глава німецького автовиробника Мартін Вінтеркорн поділився першим подробицями про лінійку нових недорогих автомобілів, пише u-news.com.ua.

Стали відомі свіжі подробиці про нову лінійку недорогих автомобілів, розробкою яких займається компанія Volkswagen. Відповідною інформацією в інтерв’ю виданню Bild am Sonntag поділився глава Volkswagen Мартін Вінтеркорн.

За словами топ-менеджера, рішення про створення лінійки недорогих автомобілів вже остаточно прийнято. «У 2018 року ми виведемо на ринок нове сімейство бюджетних автомобілів. У ньому буде седан, хетчбек і кросовер», – розповів Вінтеркорн.

«Складання автомобілів буде здійснюватися в Китаї. Ціна моделей складе від 8000 до 11 000 євро», – зазначив топ-менеджер, додавши, що ринок КНР стане першим, де з’являться подібні автомобілі. «Спробуємо з’ясувати, чи підійде таке рішення для інших ринків», – додав Вінтеркорн.

Додамо, що про проект по створенню нової лінійки недорогих автомобілів Volkswagen стало відомо навесні 2014 року. Повідомлялося, що для цих цілей автовиробник може створити окрему марку. Найімовірніше, нова лінійка буде побудована на спрощеній модульній платформі MQB.

document.write(«»);