Кожен, хто хоч раз купував або продавав машину з пробігом, знає, що первісну вартість автомобіля не повернути. Як говорять фахівці, нова машина відразу після виїзду з салону втрачає 25% вартості.

Як же продати машину з максимальною вигодою? Для цього потрібно слідувати порадам, деякі наведені нижче:

Невеликі неполадки рекомендується усунути, так як при огляді покупцем вони можуть привести до зниження ціни. Власникові доведеться понести незначні фінансові витрати, які допоможуть отримати в результаті на кілька тисяч більше.

Чиста машина. Навіть машина з пробігом повинна виглядати гідно і нічим не гірше новенького автомобіля, який зійшов з конвеєра. Потрібно звернути увагу не тільки на зовнішню чистоту, а й на порядок в салоні. Чиста машина, яка ідеальна не тільки зовні, але і всередині, не залишить покупця байдужим. Також це покаже, що продавець доглядав за автомобілем.

Документи на машину. До моменту огляду покупцем всі документи на автомобіль повинні бути готові. У них повинна бути достовірна інформація про стан і кількості власників залізного коня.

Торги. Природно, що покупець переслідує мету знизити вартість машини, власник може погодитися, але в розумних межах. Тут можна дати рекомендацію: ні в якому разі не погоджуватися на ціну покупця, потрібно торгуватися, при цьому підкреслюючи всі переваги свого автомобіля. Звичайно ж, доводи повинні бути розумними, а не вигаданими. Після узгодження вартості можна укладати угоду.

document.write(«»);