Японія покорила світовий ринок якістю своїх товарів та широким асортиментом. Відомо, що одні з найкращих автомобілів також належать японському виробнику. Але не всі авто японського автопрому мають високий авторитет на своїй батьківщині.

Експерти назвали авто, котрі навіть японці не рекомендують купувати.

Mitsubishi Mirage

Компактна модель, що презентована 1978 року. Автомобіль створювали, як бюджетний варіант для міста, але разом з тим, авто отримало погану якість. Mirage має низьку мобільність через недостатню потужність, а рульове не піддається керуванню на високих швидкостях.

Не лише технічні характеристики завдають власникам неприємностей, але й дизайн моделі неодноразово піддавався критиці. Не комфортний салон завдає незручностей водіям в тривалих подорожах.

Nissan Cube

Презентація моделі відбулася в 1998 році. Автомобіль створювався для юних водіїв, тому в своєму дизайні модель поєднала унікальний стиль. Але Nissan Cube не отримала очікуваної популярності серед водіїв. Форма кузова моделі перешкоджає вільному керуванню, а витрата палива перевищує середньостатистичні показники. Також модель наділено малою потужністю, що ускладнює обгін на шосе, а гальма працюють мають понижену чутливість.

Subaru Baja

Модель випускалася протягом трьох років, але не отримала визнання серед автовласників. За 2003-2006 рік гібрид легковика та вантажівки не отримав очікуваного попиту через невдалий дизайн. Розробники не розрахували розмір та створили модель, яка не виправдовувала заявлені характеристики.

Також на Subaru Baja власники скаржилися через відсутність обіцяної потужності та якість гальмівної системи. Керованість на складній місцевості також була провальною, а обіцяна економічність не виправдала себе.

І хоча японський автопром має в своєму арсеналі безліч автомобілів, що мають високий авторитет, є такі авто, що самі японці не рекомендують купувати за жодні гроші.